Video nadzor

Vodite računa o aktivnostima na svojoj imovini uz profesionalno ugrađen sistem video nadzora

Video nadzor sa bilo kog mesta

Snimak uživo

HD kvalitet i odlična rezolucija performanse su za kristalno jasnu sliku.

Korišćenjem aplikacije na Vašem smart uređaju dobijate prikaz snimka uživo Vaše imovine, gde god da se nalazite.

Sigurno skladištenje
podataka

Snimanje na Cloud-u

Mogucnost snimanja na našem cloudu , otporan na zloupotrebu podataka video snimaka.

Pruža bolju pouzdanost. Integriše postojece video kamere pomocu sigurnosnog sistema Sas monitoringa.

Doorbell
Camera

Pogledajte ko je na ulaznim vratima sa kamerom SAS monitoringa WiFi Doorbell. Dvosmerni glas kroz aplikaciju omogućava Vam da razgovarate sa posetiocima na vratima, bilo gde da se nalazite.

O video nadzoru

Nudimo HD video nadzor visokokvalitetnih sistema sa mogućnostima integracije i nizom naprednih funkcija modernog sistema video nadzora.

SAZNAJ VIŠE

Pružamo usluge iznajmljivanja opreme sistema video nadzora, instalaciju i nadogradnju postojec´ih sistema, servis i održavanje za nesmetano funkcionisanje sistema sa garantnim rokom 36 meseci. Stambene zgrade, poslovni prostori, privatnici korisnici i javni objekti , samo su deo našeg portfolija.

Odlican odnos cene i kvaliteta sa profesionalnim servisom i garancijom za održavanje je Vaše zadovoljstvo. Svi sistemi imaju moguc´nost da gledaju preko interneta, putem aplikacije na Vašim smart uredajima.

Zakonska obaveza cuvanja snimaka 30 dana unazad, još jedna je od usluga koja Vam je na raspolaganju.

Video upozorenje

Pametniji od samostalnog videa, Video alarm Sas monitoringa je povezan sa vašim sigurnosnim sistemom, tako da možete dobiti video upozorenje kada se otkrije bilo kakva aktivnost sistema. Pogledajte šta se dešava ako se sistem neočekivano aktivira ili ako se alarm isključi. Možete primati upozorenja pomoću sms poruke ili e-mail pošte.

Konstantna svesnost

Kako je prošao ručak danas? Ima li puno pacijenata u čekaonici? Da li se pojavljuju kupci u Vašem lokalu? Video nadzor sa kamerama SAS monitoringa namenjen Vasem malom biznisu omogućava Vam da u bilo kom trenutku pristupite snimku uživo ili na snimljenom videu i tako imate uvid u baš sve aktivnosti I dešavanja u Vašem poslovanju.

Osnovni paket

24.99€

  • 2kamere
  • Napajanje
  • Servis i održavanje
  • 4ch DVR
  • Kablovska instalacija do 30m
  • Garantni rok 36 meseci
  • Hard disk
  • Montaža i obuka korisnika