Satelitsko praćenje vozila - SAS Monitoring

Satelitsko praćenje vozila

U svakom momentu, visoke preciznosti, tačna lokacija Vašeg vozila

1

Znate li gde su Vaša vozila sada?

2

Da li se koriste u privatne svrhe?

3

Koriste li se maksimalno efikasno?

Satelitsko praćenje vozila je kontrola kretanja vozila / voznog parka putem računara ili mobilnog uređaja.

SAZNAJ VIŠE

Svako vozilo ima ugraden sofisticiran GPS uredaj koji šalje podatke o kretanju vozila na server. Uredaj je ugraden potpuno neprimetno i ne menja interijer vozila. Kako bi pristupio podacima i pregledu kretanja vozila, korisnik može pristupiti sa bilo kojeg racunala povezanog na Internet. Korisnik nakon unosa lozinke, ima neogranicen pristup pregledu trenutne lokacije svih svojih vozila, pregledu kretanja vozila u prošlosti te pristup širokoj lepezi standardnih ili narucenih izveštaja i upozorenja o kretanju. Moguce je definirati više razlicitih nivoa korisnika unutar firme sa razlicitim mogucnostima pristupa podacima. Pored kontrole u realnom vremenu moguce je pregledati istorijske rute, brzine kretanja, vremena pocetka puta, završetka puta i trajanje zaustavljanja za svako vozilo pojedinacno. Od mnogobrojnih informacija aplikacija Vam nudi da sa filterima prikažete samo trenutno potrebne podatke.

Kontrola potrošnje goriva

Pored praćenja vozila nudimo Vam i mogućnost praćenja potrošnje goriva Vaših vozila. Sistem Vam omogućava kako uvid u potrošnju tako i nagle promene nastale usled neovlaštenog istakanja ili jednostavno mehaničkog oštećenja na sistemu skladištenja i dovoda goriva. Kao pouzdano rešenje se preporučuje kapacitivna sonda koja se ugrađuje u rezervoar vozila i prati nivo goriva nezavisno od integrisanih sistema u vozilu.

GPS-Can Bus

Can Bus: Napredni sistem koji se vezuje za putni računar vozila. Uz osnovne informacije trenutne pozicije sa adresom, uređaj prikazuje brzinu kretanja, nadmorsku visinu, napon akumulatora, ukupnu kilometražu, kao i stil vožnje, „izlaze” za postavljanje perifernih senzora kao što su sonde za merenje nivoa goriva, blokadu motora, RFID, praćenja rada ručice/kašika radnih mašina, temperatura u kargo prostoru ,sistem pruža informacije o jačini stiskanja papučice gasa, temperaturi agregata, broju obrtaja motora, kao i o potrošnji goriva.

VEĆ OD 6 EURA!

GPS - satelitsko praćenje vozila (uređaj + softver + ugradnja)

Dostupne su Vam detaljne mape čitave Evrope!

RFID-identifikacija vozača

RFID identifikacija je periferija koja se ugrađuje da bi imali evidenciju rada vaših vozača.

SAZNAJ VIŠE

Svaki od zaposlenih vozaca ce imati na svom zaduženju RFID tag. Uz funkciju RFID ide najcešce i blokada motora koja ne dozvoljava paljenje vozila bez ocitavanja RFID taga.

Kroz izveštaj možete videti koji je vozac upravljao vozilom u odredenom trenutku, a od interesa je za vas, kao i njegovu predenu kilometražu za odredeni period, sate motora, rad u leru, njegove prekršaje odnosno prekoracenja brzine i ako imate sondu za merenje nivoa goriva možete videti i prosecnu potrošnju goriva i kolicinu potrošenog goriva.

Izveštaj po vozacima vam može biti jasan pokazatelj kako koji vozac koristi vozilo, da li je veci potrošac ili manji. Za kazne prekoracenja je RFID funkcija najbitnija stvar jer biste znali tacno ko je upravljao vozilom u trenutku kazne i ne biste morali da kaznite sve vozace vec samo jednog-pravog krivca.