Pametnija bezbednost u kuci - SAS Monitoring

SAS monitoring je lider u „pametnoj bezbednosti u kući“ , pružajući Vam rešenja za praćenje, zaštitu i automatizaciju vašeg doma.

Više od pametne aplikacije ili hladnog termostata, Sas monitoring neprimetno povezuje ključne uređaje u Vašem domu na jednoj platformi - tako da rade zajedno i rade pametnije.

Svaki sistem se lako prilagođava jedinstvenoj konfiguraciji Vašeg doma i Vašim potrebama. Sa našom mrežom ovlašćenog pružaoca usluga, možete se konsultovati sa stručnjacima za bezbednost kako biste pronašli rešenje koje je ispravno za vas.

home-icon

Napajanje
Pametnog doma

Povežite bezbednost, svetla, brave, termostate, video i još mnogo toga - za lakšu automatizaciju i kontrolu.

Istražite našu pametnu kuću da biste saznali više.

Detektor za lom stakla
Detektor za lom stakla
Detektor poplave
Detektor za lom stakla
Senzor pokreta
Detektor dima

Proaktivne zaštitne mere

Ako postoji hitan slučaj, mi smo korak napred. Detektovan dim ili ugljen monoksid?

SAZNAJ VIŠE

Sa Sas Monitoringom, možete jednostavno postaviti pravila tako da Vaš dom automatski odgovara u hitnim slucajevima kako biste bili sigurni. Kljucni uredaji Vašeg doma, poput ugljen monoksida i detektora dima, kao i vaš sistem grejanja i alarmni sistem, bežicno su povezani sa sigurnosnim sistemom. Više senzora koji komuniciraju podatke sa platformom Sas monitoringa stvaraju pametniji sistem koji razume šta se dešava i šta da radi u hitnim slucajevima.

Radimo za vas 24/7

U koje vreme je Vaše dete došlo kući?
Da li ste zaboravili da zatvorite garažna vrata kada ste izašli danas?
Da li ste aktivirali alarm?
Pogasili svetla?

Za razliku od tradicionalnih sistema koji Vas samo upozoravaju na događaj alarma, Sas monitoring Vam omogućava da znate šta se događa u vašoj imovini u bilo koje vreme, kao i da upravljate uređajima putem aplikacije.
Lako je postaviti svoja upozorenja i podsetnike da Vas obaveštavaju o bilo kojoj aktivnosti koja Vas zanima, bez obzira da li je vaš sistem naoružan ili ne.

Kontrola pristupa

Prestanite da se brinete da li ste ostavili otvorena garažna vrata. Otvorite vrata na daljinu i zatvorite garažu i podsetite ako zaboravite. Dajte prijateljima i porodici svoje šifre i dobijete obaveštenje ko je i kada koristi.

SAZNAJ VIŠE

Video nadzor

Ne propustite nijedan trenutak aktivnosti kod kuće. Uzmite video upozorenja kada se otkrije aktivnost i gledajte uživo ili snimljene video snimke sa pametnog telefona, tableta ili računara.

SAZNAJ VIŠE