Kontrola pristupa - SAS Monitoring

Kontrola pristupa

Upravljajte pristupom Vaše imovine. Kontolišite pristup i imajte uvid u mesečne izveštaje rada vaših zaposlenih

Kontrola pristupa sprečava ulazak u prostorije i objekte neovlašćenim osobama. Očitavanjem RFID kartica, tagova, biometrijskim otiskom prsta, skeniranjem zenice oka ili unosom šifre se otvaraju vrata i omogućava ulazak samo ovlašćenim licima. Obuhvata opcije sa i bez evidencije radnog vremena.

Evidencija radnog vremena

Evidencija radnog vremena može da se koristi i kao sistem kontrole pristupa ili samo kao sistem evidencije prisutnosti na osnovu kog može da se generiše izveštaj o broju provedenih sati na radnom mestu. Ukoliko Vaši zaposleni imaju potrebu za službenim izlascima ili pauzu provode van objekta, sistem pruža mogućnost izbora razloga odsustva koji će kasnije da utiče na obračun provedenih sati na radnom mestu ili o opravdanim/neopravdanim izlascima. Samim tim softver na kraju meseca pravi tačan obračun zarade, u skladu sa angažovanjem Vašeg zaposlenog.

Smanjite greške

Podesite svoj sigurnosni sistem za automatsko razoružavanje kada se unese važeći kod za zaključavanje. Ovo je jednostavnije za korisnike koji moraju da zapamte samo jedan kod za zaključavanje, izbegavajući probleme sa lažnim alarmom.

Daljinsko upravljanje

Daljinski zaključajte ili otključajte vrata odmah iz vaše aplikacije. Možete da pustite posetioce ili izvođača radova bez potrebe da budete tamo.

Čitač bez evidencije radnog vremena

20eur

Displej sa evidencijom radnog vremena

35eur

Displej sa evidencijom radnog vremena i otiskom prsta

40eur

Displej sa evidencijom radnog vremena i otiskom prsta i kamerom

50eur