Alarmni sistemi - SAS Monitoring

Alarmni sistemi

Alarmni sistem, prvi i pravi korak za sigurnost Vaše porodice

Alarmni Sistem

Prvi I pravi korak za sigurnost Vaše porodice, doma ili poslovnog objekta.

SAZNAJ VIŠE
  • Sa našim alarmnim sistemom možete uživati u najuzbudljivijim iskustvima u bezbednosti, udobnosti i kontroli.
  • Graficki prikaz glavne jedinice i tastature cine potrošacima dnevne zadatke jednostavne i centralizovane za korišcenje.
  • Jednostavan za ucenje i jednostavan za korišcenje, dovoljno snažan za perfektno funkcionisanje dojave, aplikacije kucne automatizacije i licne kontrole putem bilo koje komunikacijske staze koju izaberete.

Protivprovalna detekcija

Osnovna namena alarmnog sistema je pre svega zaštita od nasilnog upada u štićeni prostor, odvraćanje I otkrivanje provale, detekciju požara I curenje gasa, kao I detekciju poplave.

SAZNAJ VIŠE

Senzori pokreta detektuju neovlašceno prisustvo I kretanje u šticenom prostoru. U slucaju aktivacije detektora , dojava stiže u naš 24/7 Monitoring centar , odakle operateri šalju patrolu fizickog obezbedena parvo na lokaciju. Takode sistem automatski šalje dojavu na Vaš mobilni telefon , gde putem aplikacije, Vi utvrdujete da li se radi o “lažnoj” ili “pravoj” alarmnoj situaciji. Mogucnost upotrebe video verifikacije ,dozvoljava da citava procedura bice znacajno olakšana. Pomocu magneta za vrata I prozore, kao I detektora loma stakala obezbedujemo prvu liniju zaštite Vašeg doma. Svaki neovlašceni, namerni I nasilni pokucaj upada bice detektovan, a Vi sigurni cak I da se nalazite u njemu. Ukljucivanjem nocnog režima rada Vaše alarmne centrale, detektori za vrata, prozore I loma stakala, omogucice Vaše kretanje , kao I sigurnost od neovlašcenog upada.

Detekcija požara

Nadogradite Vaš alarmni sistem detektorima za požar I curenje gasa I spasite život I imovinu.

SAZNAJ VIŠE

Detektori požara prepoznaju povecanu koncentraciju dima I temperature u prostorijama, postavljaju se po unapred dogovorenim pozicijama uz pomoc saveta našeg strucnog tima. Prilikom aktivacije sistema, dojava stiže u naš 24/7 Monitoring centar , ciji operateri automatski pozivaju vatrogasnu patrol I šalju na lokaciju.

Detekcija poplave

Da bi zaštita bila potpuna , a sistem kompletan postavite detektore za poplavu , jer ona značajno može oštetiti Vašu imovinu.

SAZNAJ VIŠE

Kada voda krene da se izliva, dolazi do aktivacije sistema , kao i upozorenja kako Vama putem aplikacije, tako i našem 24/7 Monitoring centru , ciji operateri reaguju po unapred dogovorenim procedurama.

Jednim klikom do sigurnosti

Inteligentni alarmni sistem Vam omogućava upravljanje putem mobilne aplikacije gde god da se nalazite.

SAZNAJ VIŠE

Zaboravili ste da
aktivirate?

Nikakav problem , jednim klikom putem aplikacije, naoružajte alarmni sistem I obezbedite željeni objekat. Aktivacija I deaktivacija alarmnog sistema , kontrola, kao I provera alarmnog stanja nikad nije bila laksa.

Stigla Vam je dojava o aktiviranju sistema, telefon panično zvoni?

Pristupom aplikaciji , a uz pomoc video verifikacije , uporedo sa našim operaterima iz 24/7 monitoring centra , imajte uvid u parvo stanje na objektu. Sada Vam je omogucena dojava putem notifikacije u slucaju provale, stanja alarma I ostalih programa po želji korisnika.

24/7 Monitoring

SAZNAJ VIŠE

Iskusni operateri putem specijalizovanog softvera prate status Vašeg alarmnog sistema. Prilikom aktivacije, tehnickog problema ili nekog drugog stanja alarmni sistem šalje informacije monitoring centru, odmah po prijemu ovih informacija operateri reaguju po unapred definisanim procedurama. Obezbedili smo i izlazak interventne ekipe na objekat u slucaju aktivacije alarmnog stanja.

Sada je Vaša I bezbednost Vaše imovine znacajno povecana , jer mi reagujemo sa svih strana. Sama sirena I uzbuna koju alarm pravi, stvara paniku potencijalnom provalniku i znacajno ga onemogucava u željenoj nameri. Dolaskom licencirane patrole provalnik je uhvacen na delu sa adekvatno procedurom postupanja.

Video verifikacija

Inteligentan alarmni sistem Vam omogućava nadogradnju video kamera ili senzora pokreta sa ugrađenom kamerom , tako da Vi putem aplikacije u svakom momentu imate izveštaj o realnom stanju.

SAZNAJ VIŠE

Detekcijom pokreta , aplikacija Vam automatski izbacuje sliku sa objekta, sa snimkom poslednjih 10s, pomocu funkcije “emotion mood” , pružajuci Vam tako detaljan uvid u kompletno stanje o kretanjima u Vašem prostoru. Alarmna dojava i video snimak predstavljaju pravi dokaz nadležnim organima, tacno o tome šta se i kako dešavalo na objektu.

Interventna ekipa

Uz Monitoring centar nudimo Vam i mogućnost izlaska interventne ekipe na objekat u slučaju aktivacije alarmnog sistema. Pravovremenom reakcijom u slučaju dojave alarma sa ugroženog objekta (provala, panik taster, požar) službenici interventne ekipe se u najkraćem roku upućuju na ugrožen objekat. Proverom okoline i unutrašnjosti objekta službenici interventne ekipe utvrđuju stanje na objektu, a po potrebi vrše i obaveštavanje nadležnih organa (MUP, vatrogasci). Interventna ekipa, u skladu sa zakonskim ograničenjima, obezbeđuje ugroženi objekat nakon incidenta/nezgode i vrši zadržavanje počinilaca sa ciljem zaštite dokaza do dolaska ovlašćenih lica (MUP).

sas-mob

Paket 1

19.99€
icon

1 magnet za vrata

icon

1 senzor pokreta

icon

Kućište

icon

Šifrator

icon

Unutrašnja sirena

icon

24h monitoring

icon

Servis i održavanje

GARANTNI ROK 36 MESECI

Paket 2

24.99€
icon

1 magnet za vrata

icon

1 senzor pokreta

icon

1 detektor požara

icon

Kućište

icon

Šifrator

icon

Unutrašnja sirena

icon

24h monitoring

icon

Servis i održavanje

GARANTNI ROK 36 MESECI

Paket 3

29.99€
icon

1 magnet za vrata

icon

1 senzor pokreta

icon

1 detektor požara

icon

PATROLA fizičkog obezbeđenja

icon

Kućište

icon

Šifrator

icon

Unutrašnja sirena

icon

24h monitoring

icon

Servis i održavanje

GARANTNI ROK 36 MESECI